Over ons

Over Noii Home - Ons Verhaal

Bij Noii Home geven we om betekenisvolle, unieke, ambachtelijk en kwalitatief goed gemaakte decoratieve interieurproducten. Onze collectie wordt met zorg en liefde samengesteld en bestaat uit pre-loved (vintage) vondsten en hedendaagse stukken. Welkom bij Noii Home, waar we geloven dat het creëren van een huis een reflectie is van wie je bent.

Ik, Maartje Boland, de oprichter van Noii Home, geloof oprecht dat een huis meer is dan alleen een fysieke ruimte; het is een reflectie van jouw persoonlijkheid, jouw verhaal en jouw dromen. Of je nu net begint aan een nieuw avontuur of een nieuw hoofdstuk in je leven begint, jouw huis moet een bron van inspiratie, comfort, trots en troost zijn. 

Ik heb zelf ervaren dat een huis als een warme deken kan zijn in moeilijke tijden. Ik koester de spullen die ik in de loop van de tijd heb verzameld, die mij troost hebben geboden en mij hebben geholpen mijn huis persoonlijk en uitnodigend te maken.

Een van mijn favoriete citaten, van Bunny Williams, illustreert mijn filosofie treffend: "If you love something, it will work. That’s the only real rule."

De producten van Noii home zijn met grote zorg samengesteld, zodat ze mooi met elkaar te combineren zijn. Op deze manier nodigen we je uit om moeiteloos zelf mooie arrangementen te creëren.

Bij Noii Home staan we voor slow shopping en moedigen we onze klanten aan om de tijd te nemen om de zorgvuldig geselecteerde items te verkennen, te koesteren en door te geven.

Ik nodig je van harte uit om de collectie te ontdekken en de tijd te nemen om te vinden wat jouw hart raakt en je huis verrijkt. Want bij Noii Home gaat het niet alleen om het vinden van mooie spullen; het gaat om het creëren van een huis dat tot leven komt, waar jij je jezelf kan zijn en waar jouw verhaal tot uiting komt.

love, 

Maartje Boland